bilgi: info@evdenkazan.org

Homm Yüz Maske Kullanımları
Buradasınız: Anasayfa / Homm Bi̇tki̇sel
11 Nisan 2022, Pazartesi
Homm Yüz Maske Kullanımları
Homm Bitkisel Yüz Maskeleri Kullanımı Hakkında Bilgiler
Homm Yüz Maske Kullanımları

Homm Bitkisel Life Soyulabilir Siyah Karbon Maske 100ml

  • Homm life soyulabilir siyah karbon maske 100ml Cildi sıkılaştırır. Ölü hücreleri temizler. Siyah noktalarda etkilidir. Gözeneklerinize yerleşmiş yağ tabakaları ve çeşitli kirleri de düzenli kullanımda tamamen ortadan kaldırmaya yardımcı olur. Aktif karbon, gözenekli yapıda geniş yüzey alanına sahip bir maddedir. Bu özellikler aktif karbona güçlü adsorpsiyon özellik kazandırmaktadır. Güçlü adsorpsiyon (uygulandığı yüzeye tutunma) özelliği sayesinde bir çok partikül, yağ, kir, kalıntı parçalarını yüzeyine çekerek hapseder. Çeşitli mineraller içerir ve cildinize bakım yapar. Aktif içerik: Kil, portakal çekirdeği yağı, kayısı çekirdeği yağı, jojoba yağı Kullanımı: Cildi temizledikten sonra yüz, boyun ve dekoltede kalın bir tabaka halinde uygulanmalı, gözler ve ağız hassasiyetle korunmalıdır. Tatbik edildikten 30 dakika sonra kuruyan maske soyulup cilt temizlenmelidir. Bu uygulama haftada bir defa tekrarlanmalıdır.

Homm Life Oksijen Maske 30 Ml

  • İçerik: Glycerin, Soluble collagen, Sodium hyaluronate Kullanımı: Temiz ve kuru cildinize maskeyi sürünüz. Maske köpürene kadar bekleyiniz (10-15 dakika) ve bol su ile durulayınız

Homm Nem Maskesi 100 Ml

  • Kuru ve Normal ciltler için yüzü nemlendirir ölü derilerden temizler. Temiz yüzünüze tabaka halinde sürünüz ( 10 - 15 ) dk bekletip su ile temizlenene kadar durulayınız.

Homm Arındırıcı Maskesi

Aktif İçerik: Çinko Oksit, Hamamelis Özü, Vitamin B5, Papatya Özü, Kaolin, Gliserin.

Kullanım Şekli: Temiz cilde göz çevresini ve dudakları dışarıda bırakarak ince bir tabaka şekilde uygulayın. 15-20 dakika beklettikten sonra ılık su ile durulayınız.

Homm Kil Maskesi

Kullanım Şekli: Temiz cilde göz çevresini ve dudakları dışarıda bırakarak ince bir tabaka şekilde uygulayın. 15-20 dakika beklettikten sonra ılık su ile durulayınız.

Etiketler
yüzmaskesi
maske
maskekullanımı
yüzmaske
maskeyüz
yüzmaskesikullanımı
yüzmaskeleri
kill maskesi
nem maskesi
oksijen maskesi
oksiken maske nasıl kullanılır
kil maskesi nasıl kullanılır
nem maskesi nasıl kullanılır