bilgi: info@evdenkazan.org

Homm Bi̇tki̇sel Alt Üye Bulma Yöntemleri̇
Buradasınız: Anasayfa / Homm Bi̇tki̇sel
29 Haziran 2022, Çarşamba
Homm Bitkisel Alt Üye Bulma Yöntemleri
Homm Bitkisel Üye Nasıl Bulunur ?
Homm Bitkisel Alt Üye Bulma Yöntemleri

İlk etapta en önemli faktör Homm Bitkisel Firması ve Ürünler hakkında detaylı bilgilere sahip olmanız gerekmektedir.

İlk önce yakın çevrenizden kişileri üye yapın;

Homm Bitkisel Networküye bulma ya başlamadan önce çevrem yok, satış yapamam, kim bu kadar para verir ki, benden almazlar gibi klasik bahanelere sığınmadan önyargısız bir şekilde çevrenizde yaşayan kişileri gözlemleyin, Gerek cep telefonunuzdaki insanlardan gerekse iş hayatınızdaki veya etrafınızdaki insanlardan kimler bu işi yapabilir diye düşünüp kendinize bir liste oluşturun. 

Homm Bitkisel 'e çevrenizden üye bulma ya başladığınızda kendiniz daha özgüvenli olabilirsiniz. 

Çevremizde yaşayan insanlar da üye olmuyor ikna edemiyorum diye düşünebilirsiniz. Evet insanları ikna edip üye yapmak o kadar basit değil. Çünkü Network Marketing yani Doğrudan Satış sektöründe faaliyet gösteren bir çok firma var ve neredeyse herkes bu tür firmalardan bir tanesine daha önce üye olmuş fakat kazanamamıştır. İşte tam bu noktada yeterli bilgi ve donanımınız ile o kişilere Homm Bitkisel şirketinin o firmadan farklarını anlatmalı ve o kişiyi ikna etmelisinizdir. 

Yakın çevrenizdeki kişileri üye yapmak istiyorsanız şunlara dikkat etmelisiniz;

  • Asla çok para kazanacağını büyük vaatlerde bulunmayın.
  • Kesinlikle kataloğu ya da herhangi bir ürünü gösterip Homm Bitkisel e üye ol, para kazan demeyin.
  • Öncelikle Neden Homm Bitkisel i tercih etmesi gerektiğini, Homm Bitkisel ürünlerinin diğer firmalara göre iyi yanlarını gerekirse de bazı ürünlerde kötü yönlerini anlatabilirsiniz.
  • Homm Bitkisel in %100 yerli sermaye ile kurulmuş bir şirket olduğunu ve dolayısıyla Homm Bitkisel Ürünleri ni kullanarak ülke sermayesine katkıda bulunabileceğinden bahsedebilirsiniz.
  • Homm Bitkisel Ürünleri nin tamamen bitkisel ürünlerden yapıldığını, insan sağlığına zarar verecek kimyasal maddeler kullanılmadığından bahsedebilirsiniz.
  • Kendi kullanmış olduğunuz Homm Bitkisel Ürünleri ni ve ürünlerden almış olduğunuz memnuniyeti anlatabilirsiniz.
  • Homm Bitkisel e üye olduğu zaman ürünleri temsilci alış fiyatından indirimli olarak alabileceğini, haftalık ve aylık olarak değişen kampanyalardan yararlanarak daha çok kazanabileceğini anlatabilirsiniz.
  • Homm Bitkisel e ücretsiz olarak üye olabileceğini, üye olduktan sonra herhangi bir şekilde satış yapma yada sipariş geçme zorunluluğu olmadığını söyleyebilirsiniz.
  • Sadece kendi ihtiyaçlarını almak için dahi Homm Bitkisel e ücretsiz üye olabileceğinden bahsedebilirsiniz.
  • Homm Bitkisel e üye olup daha çok kazanmak ve ek gelir elde etmek isteyen kişilere Kazanç Planı ndan kısaca bahsedin, çok fazla detaya girerek kişinin kafasını karıştırmayınız.
  • Anlatırken kesinlikle heyecanlanmayın, panik yapmayın yani acemi görünmeyiniz.
  • Mümkünse arkadaşınıza önyargısını kırması için denemesi için bir ürün hediye edebilirsiniz.
  • Eğer arkadaşınız üye olmak istemez ise kesinlikle ona ters konuşma ve kızma,kırılma yapmayınız. Bugün üye olmak istemeyen kişi yarın fikrini değiştirip üye olmak isteyebilir.
  • Kendinize göre bir iş sunumu hazırlayın ve ilk görüşmeden önce bir kaç kez kendi kendinize prova edebilirsiniz. Her görüşmenizde edindiğiniz deneyimlerle birlikte iş sunumunuzu geliştirin.

Şimdi sırada Sosyal Medya da Üye Bulma ;

Çevremde üye yapacak kimse kalmadı şimdi ne yapabilirsiniz? Asıl üye bulma işiniz şimdi başlıyor diyebiliriz. Öncelikle ücretsiz olarak hesap oluşturabileceğiniz Facebook, Instagram, Linkedin, Pinterest gibi Sosyal medyalarda hesaplar açabilirsiniz. Bütün sosyal medya hesaplarınızı birbirine bağlayarak birbiri arasında etkileşim oluşturabilirsiniz. Özellikle Facebook ve Instagram da üye bulma konusunda çok güzel kendini geliştirip şu an da Homm Bitkisel de çok iyi kariyerlerde olan kişileri kendinize örnek gösterebilirsiniz. Facebook ta aradığımız niteliklerde kişilerin çok fazla olmaması daha doğrusu Facebook un işleyişi bakımından bizim sektörde artık etkinliğini yitirmesinden dolayı şahsen ben daha çok Homm Bitkisel e üye bulma konusunda Instagram kullanıcılarına yönelik çalışmalar yapmaktayım. Bu yüzden sizlere Instagramda üye bulma konusunda bilgiler vereceğim. Dilerseniz sizler aynı mantıkla Facebook ta da üye bulmayı tercih edebilirsiniz.

Instagramdan Nasıl Üye Bulunur?

Öncelikle herkesin yaptığı gibi sağdan soldan görseller bulup, başkalarının yazdığı ya da kendi yazdığınız metnin aynısını kullanarak bir an da arka arkaya 100 tane 200 tane paylaşım yapıp üye bulacağınızı sanmayınız.

Yaptığınız işte ne kadar çok özenli davranırsanız size geri dönüşü o kadar çabuk ve etkili olacaktır. 

Mümkün olduğu kadar gerek görseller konusunda gerekse yazacağınız metin konusunda özgün olmayı tercih edin. Yani görselleri ve paylaşacağınız metinleri kendiniz hazırlayın. Evinizde bulunan ürünün fotoğrafını çekip paylaşmak ya da metin de “Siz de ücretsiz Homm Bitkisel üyesi olabilirsiniz” diye çok basit bir yazı yazmak dahi başka birinin yapmış olduğu paylaşımdan daha etkilidir.

Instagram da Homm Bitkisel e Üye Bulma konusunda en etkili yöntem KEŞFET e düşmekten geçer. Yapmış olduğunuz paylaşım Keşfet e düştüğünde kullanmış olduğunuz hashtagler (etiketler) e ilgi duyan ve sizi takip etmeyen kişiler sizin paylaşımınızı görmüş olur. Bu sayede sadece sizi takip eden kişiler değil takip etmeyen kişiler de sizi farkeder ve üye bulma konusunda büyük bir avantaj sağlarsınız. Sizin yaptığınız işe ilgi duyan kişiler profilinizi keşfet te görecek ve profilinize gelecektir. 

Profilinize gelen kişilerden illaki dikkatini çekip sizinle iletişim kurmak isteyenler olacaktır.

Instagram Profil Düzenleme Nasıl Yapılır

Profilinizi doğru ve verimli bir şekilde hazırladığınızda hiç haberiniz olmadan birilerinin sizin referans linkinize tıklayıp üye olduğunu farkedeceksiniz. 

Öncelikle profiliniz mümkün olduğu kadar kendi adınızda olsun. Örneğin Homm Bitkisel Şeyda, Homm Bitkisel Lideri Ebru gibi.Homm Bitkisel referans linkinizi profilinizdeki link kısmına yazın. Açıklama kısmına da hem kendiniz hakkında hem de işiniz hakkında kısa bir bilgi verebilirsiniz.

İçerikler için Homm Bitkisel Kurumsal Hesabından veya bizim instagram ve sitemizdeki paylaşımlardan kullanabilirsiniz. Fakat içerikleri olduğu gibi aynısını kullanmayınız. Size fikir vermesi için bahsettiğimiz hesaplarda yapılan paylaşımları gözlemleyebilirsiniz.  Gerek görsellerde gerekse paylaşım içinde yazmış olduğunuz metin de özgün olmayı tercih ediniz. Paylaşımınızı yapmadan önce mutlaka yaşadığınız şehri ya da büyükşehirlerden bir tanesini konum olarak etiketleyiniz. Genel olarak İstanbul ve Ankara tercih edilmektedir. Son olarak paylaşımızda aşağıda sizlere örnek olarak vereceğim hashtag leri açıklama kısmının sonuna yapıştırın. Kullandığınız içeriğe göre ek hashtag ler ekleyin. Unutmayın bir paylaşımda maksimum 30 adet hashtag kullanabilirsiniz. Kullandığınız bu hashtag lere ilgi duyan ve sizi takip etmeyen kişiler Keşfet te sizi görecek ve sizin profilinizi inceleyecektir. 

#hommbitkisel #hommbitkiselnetwork #hommbitkiselkazandırıyor #hommbitkiselhayatımda #networkmarketing #dogrudansatış #hommbitkiselzamanı #hommbitkiselbitkisel #hommbitkiseltemizlik #sağlık #keşfet #hommbitkiselekgelir #hommbitkiselekiş #ekis #ekkazanç #hommbitkiselevhanımlarınaekiş #hommbitkiselevhanımlarınaekgelir #hommbitkiselişimkanı 

Şimdi isterseniz Instagram da Üye Bulma konusunda en önemli unsur olan Keşfet e nasıl düşülür onu inceleyelim.

Instagram da Keşfet e Nasıl Düşülür

Instagramda yapmış olduğunuz paylaşımlar hashtag kullansanız da kullanmasanız da takipçileriniz tarafından görülmektedir. Kimi takipçileriniz siz onu takip ettiğiniz için o da sizi takip etmektedir ve zamanla yapmış olduğunuz paylaşımlara ilgi duymadığı taktirde sizi takipten çıkarabilir. Bazı takipçileriniz ise gerçekten sizin işinize meraklıdır ve aslında o kişi üye olup olmamak arasında kararsızdır. İşte bu noktada sizin yapmış olduğunuz özgün paylaşımlar o kişiyi ne kadar çok etkiler ise o kadar sizin üyeniz olmaya yakındır. Unutmayın sadece siz yoksunuz dolayısıyla o kişi kimin paylaşımını özgün diğer bir deyişle farklı bulursa o kişi ile daha çok iletişimde olacak ve sonuçta da o kişinin üyesi olacaktır.

Takipçi sayılarının sınırlı olması ve bir kişinin takip ettiği kişi sayısı bir hayli fazla olmasından dolayı yapmış olduğunuz paylaşımlardan belki de bir kaç tanesi o kişinin dikkatini çekebilir.

Dolayısıyla Instagram da Keşfet e düşmek bu anlamda çok önemlidir. Yapmış olduğunuz paylaşımın Keşfet e düşmesi demek paylaşımda kullanmış olduğunuz etiketlerden herhangi birine ilgi duyan, daha önce o etiket ile yapılan herhangi birinin yapmış olduğu bir paylaşımı beğenen kişiler tarafından paylaşımınızın görülmesi demektir. Bu sayede sizi takip etmeyen fakat bir şekilde sizin yaptığınız işe merak uyandıran ya da sizin sattığınız ürünü satın almak isteyen ama nasıl satın alınacağını bilmeyen kişiler karşısına çıkarsınız. Dolayısıyla ya o kişiye ürün satar, ya da o kişiyi kendinize üye yaparsınız. 

İnstagram da Keşfet e Düşerek Üye Bulma

Keşfet e düşmek bu kadar önemli ise çok zordur diye düşündüğünüzün farkındayım :)  Aksine doğru ve verimli bir şekilde kullanıldığında çok çok basit bir şeydir. 

Yapmış olduğunuz paylaşımlar gerçek kullanıcılar tarafından ne kadar çok beğenilir ise ya da ne kadar çok paylaşımınıza yorum yazılır. Paylaşımınız kaydetilir ise siz de o kadar çok uzun süre keşfet te kalır ve işiniz ile ilgili o kadar çok kişi tarafından göz önünde olursunuz. Dolayısıyla özgün bir paylaşım yaptım, hashtag kullandım şimdi gelsin üyeler demeyin  Yapmış olduğunuz paylaşımı insanlara beğendirin, yorumlar yazmasını isteyin, paylaşımınızı kaydetmesini tavsiye edin. (Bununla ilgili kurulmuş olan beğen-yorum yap – kaydet etkinlikleri ya da grupları var onları takip edebilirsiniz) Bu sayede yapmış olduğunuz paylaşımın etkileşimi artacak ve siz de keşfet e düşeceksiniz. 

Web Sitesi kurarak üye bulmak

Bizimde yaptığımız gibi web sitesi kurarak üye bulma gerçekleştirebilirsiniz. Ama tabiki domain ve host ücreti ayrıyetten site işlerinden anlamıyor iseniz yazılımcı bulmanız gerekecektir. Google'de üst sıralara çıkabilmeniz için seo bilgisi olan birinede ihtiyacınız olucaktır. Bunlarda sizin için maliyetli olacaktır.Ama etkili bir üye bulma yöntemidir. Tavsiye ediyoruz.

Homm Bitkisel Ürün Sonuçları ve Kullanıcı Yorumları nı öğrenmek için konumuzu inceleyebilirsiniz.

 

Homm Bitkisel Alt üye nasıl eklenir linkine tıklayarak ekibinize alt üye ekleme anlatımını okuyabilirsiniz.

Makalemiz sizin için faydalı olmasını ve işinizde başarılar dileriz.

 

Homm Bitkisel ekibimize katılarak beraber çalışmak isterseniz, Tıkla üye ol resmine tıklayıp üye olmanız yeterlidir.

 

 

 

 


Homm Bitkisel ekibimize kayıt olarak katılmak için tıklayınız.

Homm Bitkisel kazanç planını detaylı incelemek için tıklayınız.

Etiketler
homm bitkisel üye bulma
homm bitkisel alt üye bulma
alt üye bulmak
üye bulmak
alt üye bul
üye bul
network üye bul
network alt ekip
network üyeleri
homm bitkisel üyeleri
homm bitkisel ekibine kişi bul
doğru kişiyi bul
homm bitkisel alt üye eklemek
alt üye bulma
alt üye ekleme
homm bitkisel alt üye
homm bitkisel alt üye oluşturma