bilgi: info@evdenkazan.org

Homm Bi̇tki̇sel Başarılı Eki̇p Olmak
Buradasınız: Anasayfa / Homm Bi̇tki̇sel
24 Mayıs 2022, Salı
Homm Bitkisel Başarılı Ekip Olmak
Homm Bitkisel Ekip Nasıl Kurulur ?
Homm Bitkisel Başarılı Ekip Olmak

Homm Bitkisel’de başarılı bir ekip olmak, etkileşim içinde olmakla başlar. Özgür ve zengin olmanın yolu, dahil olduğun takımın bir parçası olmaktan geçer. Dolayısıyla ekip çalışmasına yatkın ve ekibiyle uyum sağlayan kişiler daha hızlı başarıya ulaşabilir.

  •   Tamamlayıcılık kelimesinin en güzel açıklaması “Birlikten kuvvet doğar” sözüdür. Herkesin kişisel özellikleri, hayattan kazanımları, deneyimleri farklıdır. Sende üstün olan bazı özellikler bir başkasında olmayabilir veya bir başkasının üstün olduğu ama senin eksik kalan yönlerinde olabilir. Şunu kabul et; Sen mükemmel değilsin! ama siz (ekip olarak) mükemmelsiniz! Kaliteniz takımınızın başarısıyla ölçülür.
  •    Nihayetinde insanız; başarısızlık hissiyatı, kaygı gibi durumlar zaman zaman yaşanabilir. Fakat durumunuzu hemen sponsorunuzla paylaşırsanız, kendinizi daha iyi hissetmeniz için size destek olacaktır. Tamamlayıcı bir takımda motivasyon sorunu neredeyse yoktur.
  • Bireysel olarak, ekibin bir parçası ve tamamlayıcı etkeni olduğun için BEN diye bir şey yoktur, BİZ vardır.
  •    Ekip eğitimi çok önemlidir. Siz sürekli eğitimlere katılır, okuyarak ve araştırarak kendinizi geliştirirseniz zamanla kendi takımınızın lideri olursunuz. Zamanla bunu kendi takımınızda ki kişilere aktarırsınız ve sizin takımınızdan da liderler çıkar. Eğitim çok önemlidir.

Tamamen kişinin inancı, performansı ve emeği ile doğru orantılı gelir sağlayan bu ticari sistem, özel bilgi ve deneyim gerektirmez. İstediğiniz saatte, istediğiniz kadar çalışabileceğiniz bir iş modelidir ve patron sizsinizdir. Dolayısıyla kazanmak ya da kaybetmek sizin elinizdedir. Ne kadar etkin, verimli, istekli çalışırsanız kazanma limitinizin önü o kadar açıktır. Hiçbir iş ve yatırımdan kazanamayacağınız kadar çok para da kazanabilirsiniz, başka kazanımlarda elde edebilirsiniz. Ne kadar maddi getiri elde edebileceğinizin cevabı tamamen sizdedir. Yani; Network Marketing’de başarılı bir ekip olmak, ekip arkadaşlarıyla uyumlu olmak size her şekilde kazandırır. Burada şu ata sözünü hatırlatmak isterim; “Ne verirsen elinle, o gelir seninle…“

Bu iş modelinin en güzel yanlarından biri, bu iş modeline dahil ettiğiniz kişilere ne kadar yardımcı olur ve kazanmasını sağlarsanız sizde o ölçüde kazanırsınız. Bu sizi dahil eden kişi içinde geçerlidir. Bu iş modelini adil ve benzersiz yapan özellik de budur!

  • Ekip üyelerinizin sorumluluk duygularını geliştirmek için ekip içerisinde yaptığınız toplantılarda ve buluşmalarda söz hakkı alabilmelerine, fikir üretmelerine ve karar alma süreçlerine dahil olmalarına öncülük edin.
  • Ekibinizde tam olarak ne yapacağını bilmeyen ya da yapması gerekenleri yapmayan kişiler olabilir. Bu nedenle ekibinizdeki kişilerle birebir görüşmeler yapabilirsiniz.
    Ayrıca yeni başlayanlar için bir kılavuz oluşturabilir ve onlarla bu kılavuzu paylaşabilirsiniz.
  • Ekibinizle zaman zaman Homm Bitkisel hedefleriniz ve stratejileriniz üzerinde sohbetler, tartışmalar ve beyin fırtınaları gerçekleştirin. Bir ekip olduğunuzu ve ortak bir hedefe bağlı olduğunuzu onlara hissettirin.

 

Etiketler
Ekip Olmak
Ekip kurmak
Ekip oluşturmak
Ekip oluştur
Doğrudan Satış
Satış
Network marketing ekip
ekip kur
ekip kurmak anlatım
ekip kurmak bilgi
homm bitkisel ekip
homm bitkisel ekibi
homm bitkisel ekip kur
homm bitkisel ekip oluştur
homm bitkisel en iyi ekip
homm bitkisel ekibe kayıt ol
homm bitkisel ekibine katıl
homm bitkisel en iyi ekib
homm bitkisel başarılı ol
homm bitkisel başarılı ekip kur
homm bitkiselde başarılı ekip kurmak
homm bitkisel ekip nasıl kurulur
ekip nasıl kurulur
hommbitkisel ekip nasıl kurulur