bilgi: info@evdenkazan.org

Homm Bi̇tki̇sel Nasıl Bi̇r Fi̇rmadır? Güveni̇li̇r Mi̇?
Buradasınız: Anasayfa / Homm Bi̇tki̇sel
9 Ocak 2022, Pazar
Homm Bitkisel Nasıl Bir Firmadır? Güvenilir mi?
Homm Bitkisel hakkında herşey
Homm Bitkisel Nasıl Bir Firmadır? Güvenilir mi?

Homm Bitkisel nerede kurulmuştur?

Homm Bitkisel network marketing pazarında Türkiye’de kurulmuş yerli network marketing firmalarından biridir. Merkezi İstanbul’da bulunmaktadır.

Homm Bitkisel ne zaman kuruldu?

Homm Bitkisel edindiğimiz bilgilere göre 2013 yılında Fırsatist adlı network marketing firması olarak kuruluyor ve daha sonra bünyesine yeni ürünlerin girmesinden dolayı 2018 yılında Homm bitkisel olarak yoluna devam eden network marketing firmasıdır.

Homm Bitkisel ürün kategorisi nelerdir?

Homm Bitkisel ürün kategorileri genel olarak kozmetik ürünler, bitkisel çaylar, bitkisel kremler, bitkisel sabunlar,bitkisel maskeler,bitkisel ek gıdalar ve temizlik ürünleri kategorilerinden oluşmaktadır.

 

Geçmiş Tecrübelerimizle, Geleceğe Güvenle Bakıyoruz.

Yıllardır, en güvenilir firmalar arasında bulunan ve satışa sunulan her üründe daima kaliteyi öncelik edinmiş olan Homm Cosmetic markamız; insan sağlığını ön planda tutan, geleceğe umutla bakan, ülke ekonomisine katkı sağlayan, tamamı yerli sermayeye sahip olan bir firmadır.

İnsan yaşamını daha sağlıklı kılmak için bitkisel ürün üretimi yapmakta ve bu ürünlerin geliştirilmesi konusunda çaba harcamaktadır. Tedavi, saç ve cilt bakım hizmetlerinin en önemli unsurları olan kozmetikte; fayda ve maliyet esaslarını dikkate almaktadır. Gelen taleplere göre çeşitlilik artmakta ve her geçen gün onlarca farklı cilt ve saç sorununun çözümüne yardımcı ürünler; firmamız tarafından piyasaya sürülmektedir.

İş yaşamının başlangıcından itibaren firmamız yöneticileri; kendilerinde asla taviz vermeyecekleri ilkelere sahip olabilme gayretini göstermişlerdir. Bunlardan birisi de; birbirinden değerli temsilcilerimize, vaktinde ve fazlasıyla emeklerinin karşılığını verebilmek olmuş, olmaya da devam etmiştir.

Satışa sunulan ürünler; dışa bağımlı olmadan, tamamen yerli imkanlarla üretilmekte ve sizlere güvenle sunuyor olmanın gururunu devamlı olarak firmamıza yaşatmaktadır.

Firmamızın sunduğu iş imkânı; tüm çalışan ekiplerimize, temsilcilerimize, binlerce çocuğun eğitimine, binlerce evin giderlerine katkıda bulunmaktadır. Asla unutulmaması gereken ise şudur;

Başarı; önce kendimizden başlamakla gelir, sonra çevremize yayılır. Siz de bugün kendiniz için bir adım atın ve çevrenizdeki yüzlerce insana, başarı umudu olun. Süregelen başarı hikâyemizin bir parçası ve kendi hikâyenizin kahramanı olun.

"Doğrudan istihdamda sınırlı kalmak yerine özellikle kadınlar başta olmak üzere dolaylı istihdamı desteklemek amacıyla yola çıktığımız, doğrudan satış/ network marketing sektöründe istediğin kişiyle, istediğin yer ve zamanda çalışma modelini, nitelikli ürünler ile birleştirerek, kazanç sağlamak isteyen, sabit işine ek olarak gelir elde etmek isteyen, kariyerini ve kazancını bu doğrultuda inşa etmek isteyen kadın veya erkek, genç veya yaş almış herkesle yolumuzun buluştuğu saygın bir ticaret modeli olmasını sağlamaktır."

 

Homm Bitkisel ile nasıl para kazanılır? TIKLAYINIZ

 

Homm Bitkisel Ekibimize Katılmak için TIKLAYINIZ

 

Etiketler
#hommbitkisel
#hommbitkiselfirma
#hommbitkiselnedir
#hommbitkiselişi
#hommbitkiselkazanmak
#hommbitkiselgüvenilirmi
#hommbitkiselgüven
#hommbitkisel2022
homm bitkisel güvenilir mi
homm bitkisel nasıl firma
homm bitkisel güven
homm bitkisel şikayet
homm bitkisel yasal
homm bitkisel nedir
homm bitkisel kimin
homm bitkisel nasıl bir firma
homm bitkisel firma
homm bitkisel yerli mi
homm bitkisel türk